Cosly.com


Van twee- tot vijfkamerappartementen

Belvédère Rijswijk bevat 110 wooneenheden in acht bouwlagen, gegroepeerd om vijf liften en vijf trappenhuizen met elk een eigen ingang. Het geheel bestaat uit twee gebouwen, onderling verbonden door laagbouw. Hierin bevinden zich de algemene serviceruimten zoals: hoofdingang met receptie, recreatiezaal en kleine zaal, keuken en kantoren voor directie en administratie.
Er zijn:

  • 30 tweekamerappartementen
  • 42 driekamerbinnenappartementen
  • 27 driekamerhoekappartementen
  •   2 vierkamerappartementen
  •   9 vijfkamerappartementen

Royaal en veilig

Elke appartement heeft naast een royale woonkamer, een keuken, een badkamer met toilet en een balkon. Alle appartementen hebben standaard een huistelefoon met beeldscherm (videofoon). Gaat de bel, dan ziet u op het beeldscherm wie er bij u heeft aangebeld en kunt u de sluisdeur van de hoofdingang openen. De huistelefoon is aangesloten op een huistelefooncentrale. Hierdoor is direct telefonisch contact tussen bewoner en receptie mogelijk.

Ruimte voor individualiteit

Op de begane grond bevinden zich bergruimten, voor elk appartement één. Tevens zijn er ruimten voor het bergen van fietsen/snorfietsen of scootmobielen. Het gebouw staat op eigen grond. De plattegronden van de appartementen geven een indruk van de indeling van deze woningen. Uiteraard kunnen de woonruimtes naar individuele behoeftes en smaak worden aangepast.

Tweekamerappartementen
Driekamerappartementen
Driekamer-hoekappartementen

Download hier de tekening van de apartementen in PDF.


Vooraanzicht Appartementen aan de Generaal Spoorlaan
appartementen-plattegrond Klik op de plattegrond voor een vergroting.
Achteraanzicht Appartementen aan de Dr. H. Colijnlaan

Cosly.com