Cosly.com


Coöperatieve vereniging

Wonen in Belvédère Rijswijk kent vele voordelen. De aankoopprijs is hiervan een belangrijk aspect. Belvédère Rijswijk opereert onder de rechtsvorm van de coöperatieve vereniging. De coöperatieve vereniging staat als eigenaar van het gebouw ingeschreven in het kadaster (en niet de afzonderlijke leden). Wilt u in Belvédère Rijswijk komen wonen, dan koopt u een lidmaatschap. Dit lidmaatschap geeft recht op bewoning. Het kopen van een appartement is dus in feite het kopen van een woonrecht.

Bestuursvorm

Het beleid rond Belvédère Rijswijk wordt, zoals in de statuten van de coöperatieve vereniging beschreven, ontwikkeld door de statutair directeur en Raad van Beheer. De Raad van Beheer wordt door de leden gekozen en houdt toezicht op het functioneren van de gehele organisatie. Tweemaal per jaar wordt een Algemene Ledenvergadering gehouden, waarbij de beleidszaken, begroting en jaarrekening worden besproken.

Dagelijks beheer

Het beheer en de dagelijkse leiding van Belvédère Rijswijk is in handen van een directeur, die bijgestaan wordt door een aantal medewerkers.

Ook in Belvédère Rijswijk wonen?

Heeft u plannen om in Belvédère Rijswijk te komen wonen, dan zal een ballotage-/kennismakingsgesprek met enkele leden van de Ballotage Commisie/Raad van Beheer plaats hebben.
Tijdens dit gesprek wordt beoordeeld of u als kandidaat-lid in staat bent de servicekosten te betalen. Een door Belvédère aangewezen arts zal beoordelen of u zelfredzaam bent. Als beiden uitslagen positief zijn, staat niets u meer in de weg om als lid toegelaten te worden.
Poezen en kleine huisdieren (geen honden) zijn toegestaan.


Organisatievorm Tuin aanzicht
Organisatievorm Recreatiezaal

Cosly.com