Cosly.com


Aangenaam kennismaken

Het appartementencomplex Belvédère Rijswijk ligt in een aangenaam groene omgeving. Tussen de Dr. H. Colijnlaan en de Generaal Spoorlaan in Rijswijk. Aan de zijde van de Generaal Spoorlaan heeft u uitzicht op het landgoed Te Werve. Een mooie tuin met hortensia's, vijver en zitje omgeeft het complex dat uit twee hoofdgebouwen bestaat.
Ook zult u zien, dat er naast de privéparkeermogelijkheden voor uw auto, in de trappenhuizen en in de grote fietsenberging voldoende mogelijkheid is om per bewoner één fiets/snorfiets of scootmobiel te plaatsen.

Bij binnenkomst in de centrale hal wordt u door de receptioniste welkom geheten. Direct tegenover de receptie ziet u de grote recreatiezaal. Hier vinden regelmatig diverse activiteiten plaats; zoals koffie-ochtenden, dames- en herenborrel, filmmiddagen, concerten etc. Bovendien worden hier ook informatieve bijeenkomsten gehouden, bijvoorbeeld Algemene Ledenvergaderingen.
Loopt u verder, dan kunt u met één van de vijf liften naar boven, naar het woongedeelte. Zo ontdekt u dat de lift bij elke verdieping uitkomt op een hal met drie voordeuren. 


Tuinaanzicht Tuinzijde
Receptie Receptie
Logeerkamer Logeerkamer
Recreatiezaal Recreatiezaal

Cosly.com