Over Belvédére

Van alle gemakken voorzien

Belvédère biedt niet alleen woongenot, u kunt ook gebruik maken van allerlei handige en nuttige, collectieve voorzieningen. We hebben ze even voor u op een rijtje gezet.

Gemeenschappelijke ruimte

Logeerkamer

Biljart

Altijd gezellig

Sommige bewoners nemen nog deel aan het arbeidsproces echter de meeste bewoners hebben de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Dat wil echter niet zeggen dat ze niet meer in het volle leven staan. De herensociëteit, damesborrelclub, filmmiddagen, biljartclub en de kookclub worden druk bezocht. Ook is er een evenementencommissie die allerlei activiteiten en excursies organiseert.

Naast deze gezelligheid is er volop gelegenheid te bewegen tijdens de wekelijkse gymnastiekles. Bovendien kan er gesjoeld worden en bridge of koersbal worden gespeeld. Uiteraard zijn alle activiteiten geheel vrijwillig. En dankzij het Belvédère – Bulletin bent u maandelijks op de hoogte van alle belangrijke interne zaken.

Een overzicht van de georganiseerde activiteiten

  • Nieuwjaarsreceptie
  • Films o.a. over landen, steden, culturen, dieren en speelfilms
  • Koffieochtenden
  • Muzikale avonden met o.a. Jazzmuziek, pianomuziek
  • BBQ
  • Modeshows
  • Toneel
  • Voordrachten / lezingen
  • Eindejaarsparty op 31 december

Aangenaam kennismaken

Het appartementencomplex Belvédère Rijswijk ligt in een aangenaam groene omgeving, tussen de Dr. H. Colijnlaan en de Generaal Spoorlaan in Rijswijk. Aan de zijde van de Generaal Spoorlaan heeft u uitzicht op het landgoed Te Werve. Een mooie tuin met hortensia’s, vijver en zitje omgeeft het complex dat uit twee hoofdgebouwen bestaat.

Ook zult u zien, dat er naast de privéparkeermogelijkheden voor uw auto, in de trappenhuizen en in de grote fietsenberging voldoende mogelijkheid is om per bewoner één fiets/snorfiets of scootmobiel te plaatsen.

Bij binnenkomst in de centrale hal wordt u door de receptioniste welkom geheten. Direct tegenover de receptie ziet u de grote recreatiezaal. Hier vinden regelmatig diverse activiteiten plaats; zoals koffie-ochtenden, dames- en herenborrel, filmmiddagen, concerten etc. Bovendien worden hier ook informatieve bijeenkomsten gehouden, bijvoorbeeld Algemene Ledenvergaderingen.

Loopt u verder, dan kunt u met één van de vijf liften naar boven, naar het woongedeelte. Zo ontdekt u dat de lift bij elke verdieping uitkomt op een hal met drie voordeuren.

Belvédère Rijswijk

De Rijswijkse Schouwburg

Winkelcentrum ‘in de bogaard’

NS-station Rijswijk

Tram- en bushaltes dichtbij

Gemakkelijk te bereiken

Belvédère Rijswijk is gemakkelijk te bereiken vanaf diverse invalswegen (A4/A12/A13).
Het NS station en de bushaltes van de HTM lijnen 22 en 23 liggen op korte afstand van Belvédère, evenals tramlijn 17.

Op loopafstand

U vindt allerlei voorzieningen op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar twee kleine winkelcentra. Voor uitgebreid winkelen kunt u naar het iets verder gelegen Winkelcentrum In de Bogaard.
Ook uw welzijn is in goede handen. In de buurt kunt u terecht bij verscheidene huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten en in de omgeving van Belvédère Rijswijk is ook een tandartspraktijk. Bovendien vindt u vlakbij een fitnessclub, dames- en herenkapsalon en vestiging van Post.NL
Voor cultuur en amusement gaat u naar de, schuin tegenover gelegen, Rijswijkse Schouwburg. Als u van lezen of beeldende kunst houdt, hoeft u niet ver te lopen. De Centrale Bibliotheek Rijswijk en Kunstuitleen Rijswijk vindt u nabij het station. Bij Winkelcentrum In de Bogaard vindt u niet alleen het Stadhuis van Rijswijk, waar u terecht kunt voor alle burgerzaken, maar ook een aantal bankfilialen.

Menu